Athlon gaat leaseauto’s delen

Athlon Car Lease en Snapp Car, een online marktplaats waar particulieren hun auto aan elkaar kunnen verhuren, werken sinds deze week samen om het delen van auto’s in zowel de consumenten- als de zakelijke markt te bevorderen. Dit is in de Verenigde Staten, Australië en het Verenigd Koninkrijk al erg populair.

Victor van Tol, ceo van Snapp Car: “We zien dat steeds meer mensen de behoefte hebben om slimmer om te gaan met hun eigendommen, ook met hun auto. Wij zorgen ervoor dat je op een betrouwbare en makkelijke manier geld kunt verdienen aan je auto, op momenten dat deze stilstaat. Snapp Car en Athlon Car Lease vonden elkaar in de gedachte dat het gebruik van de auto belangrijker wordt dan het bezit van de auto.”

Athlon Car Lease gaat haar klanten aanbieden dat leaserijders hun leaseauto via Snapp Car kunnen verhuren aan andere particulieren. Daarnaast ontwikkelen zij samen een manier om in te spelen op de vraag van klanten van Athlon om beter en effectiever gebruik te maken van het wagenpark. Dit gebeurt door deze leaseauto’s ook voor andere medewerkers in te zetten.

Hans Blink, ceo van Athlon Car Lease International: “Als mobiliteitsprovider kijken wij verder dan de leaseauto en kijken we naar de totale mobiliteit van onze klanten, hun leaserijders en andere medewerkers. Autodelen past in het door ons ontwikkelde duurzaam mobiliteitsplan, waarin we betaalbare en efficiëntere alternatieven bieden in mobiliteit. De samenwerking met Snapp Car past uitstekend bij onze visie.”

Overigens werd eind april bekend dat moeder Rabobank haar leasemaatschappij Athlon misschien van de hand doet om zijn eigen vermogen te versterken. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.