Athlon sluit Heerenveen

Athlon Car Lease Nederland zal haar regionale vestiging in Heerenveen op 1 september 2012 sluiten. De dienstverlening voor de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe, die vanuit de vestiging in Heerenveen wordt uitgevoerd, zal op 1 juli worden overgedragen aan haar joint venture Friesland Lease.

“Zowel de vestiging Heerenveen van Athlon Car Lease als Friesland Lease richten zich op dezelfde doelgroep, namelijk het MKB in de drie Noordelijke provincies. Hierdoor zijn we met twee bedrijven actief in dezelfde markt. Dit is een onwenselijke situatie waardoor we hebben besloten de vestiging Heerenveen te sluiten. Een groot deel van de betreffende klantenportefeuille en bijbehorende leasecontracten zal worden overgedragen aan Friesland Lease. De strategische en internationale accounts zullen worden herverdeeld over andere regionale Athlon vestigingen”, aldus Armand van Veen, algemeen directeur Athlon Car Lease.

Jan Baljeu, directeur Friesland Lease: “Met deze overdracht behouden de klanten de (schaal)voordelen die Athlon biedt en zullen ze bovendien profiteren van de regionale, slagvaardige en persoonlijke aanpak van Friesland Lease.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.