Autec-VLT vernieuwt werkplaats Noordhoek Tilburg

De werkplaats van de nieuwe Tilburgse vestiging van Noordhoek Autogroep wordt ingericht door Autec-VLT Automotive Equipment. Het belooft een state of the art-project te worden.

De inrichting bestaat uit zeven Autec wielvrije schaarhefbruggen, een Autec 4-kolomshefbrug (hefvermogen vierduizend kilo) en een VLT remmentest- en diagnosebank (drieduizend kilo asgewicht). Alles wordt zonder zichtbare kabels geleverd en geïnstalleerd.

De equipmentspecialist uit Montfoort is al jaren werkplaatsleverancier van Noordhoek Autogroep. Haar huidige locatie aan de Mascagnistraat in Tilburg voldoet niet meer aan de eigen wensen, wordt te klein en loopt bovendien niet meer in de pas met de eisen van de autofabrikanten (Seat, Skoda).  Om die reden viel de keuze op een geheel nieuwe vestiging, waarvan de bouw in april begon. Volgens de planning zullen de deuren direct na de zomer openen. De nieuwbouw wordt gerealiseerd aan de Kraaivenstraat, midden op de Tilburgse autoboulevard.

Overigens is bovengenoemde werkplaatsapparatuur werkend te zien tijdens de driedaagse, in eigen huis georganiseerde Autec-VLT Vakbeurs (31 mei tot en met 2 juni).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.