Auto Palace is Beste FCA dealer 2015

Auto Palace is verkozen tot ‘Beste FCA dealer 2015’. De prijs werd bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst georganiseerd door FCA Netherlands.

De titel Beste FCA dealer heeft Auto Palace, met vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmen, Hoogeveen en Harderwijk, te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien behoren de monteurs bij Auto Palace steevast tot de Top Technicians, een andere prijs die jaarlijks door FCA Netherlands wordt uitgeschreven. Auto Palace is opgericht in 1950 en is uitgegroeid tot een van de grootste familiebedrijven binnen de Nederlandse autobranche. Inmiddels vertegenwoordigt Auto Palace de merken Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep en Lancia.

Algemeen directeur, Lex Reijnen, die de onderscheiding in ontvangst nam, is erg trots op de gewonnen prijs: “Wij vinden het een eer zulke mooie merken te vertegenwoordigen. Daarbij hebben wij deze prijs als team behaald. Het is een knappe prestatie van al onze medewerkers. Deze prijs is de ultieme beloning voor onze inzet.” Alejandro Noriega, Managing Director bij FCA Netherlands, vult aan: “Wij reiken deze prijs uit om dealers te inspireren, uit te dagen en te motiveren. Auto Palace weet overall zeer goed te presteren en legt de lat weer hoger voor volgend jaar. Een verdiende winnaar!”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.