Auto Palace Groep neemt per 1 juni de Citroën-activiteiten van Automobielbedrijf Coolen in Apeldoorn en Deventer over. Daarmee heeft Auto Palace drie vestigingen van het Franse merk, naast die aan de Marconistraat in Zwolle.

De Citroën-activiteiten van de vestiging Deventer (foto) gaan op in de bestaande vestiging van Auto Palace Deventer aan de Dortmundstraat. Die in Apeldoorn worden voortgezet vanuit de bestaande Citroën-vestiging (Laan van de Dierenriem).

Auto Palace

Alle medewerkers zijn onderdeel van deze overname en treden vanaf komende maand in dienst bij Auto Palace. Haar portfolio omvat tien merken en twintig vestigingen. De onderneming wil actief zijn op de nationale zakelijke markt en in lokale bewerkingsgebieden. De onderliggende strategie is ‘de positie van topspeler in autoretail uit te breiden en versterken. Behalve in- en verkoop biedt het bedrijf ook leasing, reparatie, onderhoud, apk en schadeherstel (zowel personen- als lichte bedrijfsauto´s). In de twintig vestigingen werken ruim vierhonderd mensen. Vorig jaar september nam Auto Palace drie Opel-vestigingen van Rijkmans over.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties