Auto Rent Dallinga Autoverhuurder van het Jaar

Auto Rent Dallinga uit Delfzijl heeft de derde verkiezing van Autoverhuurder van het Jaar gewonnen, tijdens de jaarvergadering van Bovag Verhuurbedrijven. Dallinga nam het op tegen medefinalisten Auto Rent Köhler uit Delft en Century Autoverhuur uit Assen.

Robert van Almkerk, manager Bovag Verhuurbedrijven: “De jury roemt onder meer de vernieuwingsdrang van dit bedrijf. Zo is deze ondernemer druk bezig met elektrisch vervoer, iets wat je wellicht eerder in de Randstad verwacht, maar dus ook gewoon in Delfzijl kan. Daarnaast denkt deze ondernemer meer als mobiliteitshuis dan alleen als verhuurder.”

Peter Dallinga, directeur van Auto Rent Dallinga is overdonderd door de winst: “Deze overwinning is niet het einde, maar juist het begin. Ik ben benieuwd wat we de komende tijd mee gaan maken.”

Vorig jaar won Auto Rent Princen uit Weert de verkiezing.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *