ABS Den Elzen heeft een tweede app gelanceerd, voor zowel de iPhone als de Android telefoon, die de automobilist bij autoschade op twee manieren helpt. Eerder lanceerde het bedrijf al de Alacar-applicatie.

Met de applicatie kunnen foto’s worden gemaakt van belangrijke papieren, zoals het rijbewijs, het kentekenbewijs en de groene kaart. Zo heeft de gebruiker bij een ongeval de informatie altijd bij de hand. Daarnaast is het met de applicatie mogelijk de schade meteen online te melden bij een van de vestigingen van ABS Den Elzen.

“We zien steeds vaker dat onze klanten hun schade via internet of e-mail bij ons melden. Dit gaat weer een stapje verder”, aldus directeur Joost den Elzen. Het Verbond van Verzekeraars lanceerde onlangs ook al de app Mobielschademelden.nl, waarmee de automobilist zijn schade bij de verzekeraar kan melden. “Het zijn dus geen concurrerende applicaties. De moderne automobilist moet in geval van schade beide app’s gebruiken.”

ABS Den Elzen maakt onderdeel uit van de Den Elzen groep. Binnen deze groep vallen de vestigingen in Den Haag, Leiden, Zoetermeer, maar ook Alacar in Den Haag en het bedrijf Restyle Nederland. Op jaarbasis worden bij de Den Elzen groep circa 6.000 voertuigen hersteld.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties