Auto’s krijgen in 24 steden wanten om

Bosch Car Service heeft woensdag 20 november 18.000 auto’s in 24 steden voorzien van zogeheten spiegelwanten. Met deze actie wil Bosch Car Service de automobilisten oproepen hun auto tijdig winterklaar te maken.

Er werden ongeveer 36.000 spiegelwanten verspreid in de steden Leeuwarden, Hoogeveen, Zwolle, Nijmegen, Utrecht, Zaanstad, Rotterdam, Zoetermeer, Middelburg, Venlo, Sittard-Geleen, Doetinchem, Amersfoort, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Heerlen, Groningen, Almere, Assen, Hengelo, Apeldoorn, Haarlemmermeer, Sneek en Breda.

“We merken elk jaar dat automobilisten te laat aan een wintercheck denken. Met deze campagne willen we de automobilisten aansporen zich tijdig op de winter voor te bereiden. De boodschap van onze wintercampagne is: “Er zijn betere manieren om uw auto op de winter voor te bereiden”. We proberen deze boodschap een humoristische insteek te geven. Denk bijvoorbeeld aan onze radiospot op 3FM waarin we vertellen dat je geen wanten voor de auto hoeft te breien. Dit hebben we nu doorvertaald naar deze ludieke wantenactie”, zegt Marieke Groeneveld, concept manager Bosch Automotive Aftermarket.

Autoverzekering

Aan elke spiegelwant hangt een kaartje die de automobilist erop wijst dat een wintercheck van de auto heel wat problemen kan voorkomen. En dat het verstandig is om die check nu al te laten uitvoeren. Op de achterkant van het kaartje staat de actie van Bovemij Financiële Diensten met betrekking tot de Bosch Car Service Autoverzekering vermeld. Elke automobilist die een offerte voor een autoverzekering aanvraagt, krijgt een gratis winterpakket (ijskrabber, zeemcombi, ruitenwisservloeistof). Wordt de offerte omgezet in een aanvraag, dan krijgt hij of zij 50 euro retour.

“Het is de eerste keer dat we een dergelijk grote fieldmarketingcampagne uitrollen. Maar wij vinden het absoluut noodzakelijk dat automobilisten niet te lang wachten met het voorbereiden van de auto op de winter. Vandaar deze grootse aanpak”, aldus Marieke Groeneveld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *