Autobedrijf Bijkerk springt in Bochane-gat

Bosch Car Service Autobedrijf Bijkerk is onlangs begonnen als Renault-specialist. Ondernemer Frans Bijkerk is daarbij ook een nieuw lid van merkvereniging VSR. Bochane Ede, onderdeel van Bochane Groep, verhuisde haar Renault-activiteiten naar Veenendaal en Wageningen, daarom is Bijkerk in dit gat gesprongen.

Frans Bijkerk over zijn keuze om zich aan te sluiten bij de Vereniging Specialisten Renault: “Als Bosch Car Service verzorgen we elk merk. Daarbij ontvangen we ook graag de Renault-rijders die niet naar Veenendaal of Wageningen kunnen of willen in onze werkplaats. We merken dat er een grote behoefte is, want we krijgen nu toch best een groot aantal Bochane-klanten over vloer.”

Bijkerk bereikt volgens eigen zeggen met de aansluiting een betere informatievoorziening richting zijn klanten en kan zijn merkspecialisme zo goed uitdragen. Een deel van zijn werkplaats is namelijk ingericht voor Renault.

Overigens is Bochane nog wel in Ede gehuisvest, maar dan alleen op een nieuw adres met de merken Nissan en Fiat. Bij Autobedrijf Bijkerk zijn vijf mensen in dienst, waaronder drie bevoegde APK-keurmeesters.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *