Autobedrijf Braber nieuwe Mazda-dealer

Met ingang van 1 december is Autobedrijf Braber de nieuwe Mazda-dealer voor Wageningen, Ede, Barneveld en omgeving. De onderneming aan de Dwarsweg in Ede is al dealer van Kia, Mitsubishi en Daihatsu.

Eigenaar en algemeen directeur André Braber: “Er was ruimte voor extra activiteiten en ik zocht een bescheiden maar aansprekend merk, dat bovendien nieuwe klanten zou aantrekken. Dat is met Mazda gelukt. De merken die ik nu onder één dak heb bijten elkaar niet, de verschillende modellijnen vullen elkaar goed aan. Uiteraard verkopen we niet alleen nieuwe auto’s, maar kan men ook bij ons terecht voor service, reparatie en onderhoud van alle typen Mazda.”

Het complex telt drie etages aan auto’s en een totaaloppervlakte van 8.000 vierkante meter showroom. Het voorste deel op de begane grond zal worden ingericht voor de verkoop van de nieuwe Mazda’s.

Het autobedrijf is in 1967 door Gerard Braber opgericht. Hij is nog steeds actief in het bedrijf en verantwoordelijk voor de schadeafdeling.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.