Autobedrijf Ursem haalt Nissan naar Purmerend

Nissan breidt het dealernetwerk uit met een nieuw verkooppunt in Purmerend. Autobedrijf Peter Ursem is imiddels gestart als Nissan verkoop- en servicedealer aan de Component in Purmerend. naast een vestiging in Zwaag is het de tweede Nissan-vestiging van Ursem.

Autobedrijf Peter Ursem is specialist in Aziatische automerken en maakt al deel uit van het groeiende Nissan-dealernetwerk. Sinds Autobedrijf Peter Ursem in 2013 met het Nissan-dealerschap aan de Compagnie in Zwaag startte, is de dealer de Nissan-vertegenwoordiger voor de regio Hoorn.

Geheel in lijn met de strategische groeiplannen van Nissan en Autobedrijf Peter Ursem worden de Nissan-activiteiten nu ook geïntegreerd in de bestaande vestiging van Peter Ursem in Purmerend. In eerste instantie zijn de modellen van Nissan te zien in de bestaande showroom aan de Component, waar Ursem ook een ander Japans automerk vertegenwoordigt.

Autobedrijf Peter Ursem heeft inmiddels nieuwbouwplannen aangekondigd. Op korte termijn worden de vestigingen aan de Component en de Ohmstraat in Purmerend samengevoegd in een hypermodern onderkomen, waar klanten nog beter bediend kunnen worden, zowel op het gebied van sales als aftersales.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *