Autobedrijf van het Jaar-verkiezing gestart

Bovag afdeling Onafhankelijke Autobedrijven is vandaag voor de vijfde keer de verkiezing Autobedrijf van het Jaar gestart. Consumenten wordt gevraagd om tussen begin maart en eind april een stem uit te brengen op hun favoriete autobedrijf. Alle leden doen automatisch mee aan de verkiezing.

Na de stemronde blijft er een top negen van bedrijven over en een wildcard voor een tiende autobedrijf. De wildcard wordt door vergeven door collegabedrijven. De vakjury bepaalt vervolgens de drie finalisten, die het tegen elkaar zullen opnemen op het jaarcongres op 4 oktober.

Bertho Eckhardt, voorzitter Bovag Onafhankelijke Autobedrijven licht het wildcardprincipe toe: "Er zijn autobedrijven die absoluut in de verkiezing thuishoren, maar daar uit bescheidenheid niet aan deelnemen. De wildcard geeft hen de mogelijkheid toch mee te doen. Ondernemers in onze branche weten namelijk heel goed wat hun collega’s doen, want naast de gezonde concurrentie leren zij vaak ook van elkaar. Bij deze verkiezing gaat het om de kwaliteit van de autobedrijven en speelt de grootte hiervan geen belang."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *