Autocrew wil naar 175 leden

Terwijl net de grens van 150 leden is gepasseerd, spreekt Autocrew al de verwachting uit om in 2015 door te groeien naar 175 leden. Laatste loot aan de Autocrew-tak is autobedrijf Wilkens uit Opeinde (Friesland).

“Autocrew is volgens De Garageformule Top 40 van Aumacon het snelst groeiende garageconcept in Nederland. Het feit dat we steeds meer de nadruk leggen op kwaliteit, zowel op het gebied van producten, service als processen, heeft heel wat garagisten overtuigd om zich bij ons concept aan te sluiten”, zegt Roelof Kuipers, concept manager Robert Bosch. “Daarnaast spelen de grossiers, en met name de Bosch First Suppliers, een belangrijke rol in de partnerwerving.”

Autocrew wil de positieve trend in 2015 voortzetten. “Ook volgend jaar zetten we in op acquisitie. We willen in 2015 groeien tot 175 partners. Daarnaast willen we de garages blijven ondersteunen op het gebied van lokale marketing. Zij kunnen daarbij kiezen uit pakketten voor online, huis-aan-huis-marketing of algemene uitstraling. Ook het online leren middels ons e-Learning programma wordt uitgebreid”, aldus Roelof Kuipers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.