Autoflex presenteert de occasionbeheer-app

Op de komende editie van Autoprof Hardenberg presenteert Autoflex de Occasionbeheer-app. De app is te gebruiken op smartphone, tablet of pc (webversie). Hij maakt het mogelijk de volledige bedrijfsvoorraad te beheren, evenals het adverteren van occasions op de diverse portals.

Adverteertools van derden zijn hiermee volgens Autoflex overbodig geworden.

Als een van de pluspunten noemt de softwareontwikkelaar de manier waarop de gebruiker begeleid wordt bij het nemen van de foto’s. Daardoor worden alle auto’s op een uniforme manier gepresenteerd. Daarnaast zijn alle gegevens real-time voor de hele organisatie inzichtelijk en aan te vullen, onderweg op de zaak of vanaf een andere locatie. Bovendien worden alle gegevens direct gesynchroniseerd met de gegevens in Autoflex.  Dubbel invoeren is dus verleden tijd. Het werkt overigens ook andersom: als een auto verkocht is, ziet de gebruiker dit meteen in de app – direct en zonder vertraging.

Autoprof Hardenberg begint dinsdag 17 oktober en duurt t/m donderdag.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.