Automarkt Utrecht naar Beverwijk

De Automarkt Utrecht verhuist naar de parkeerterreinen P0 en P1 aan de Ringvaartweg in Beverwijk. In 2005 maakte de Gemeente Utrecht bekend dat de Automarkt Utrecht moet verhuizen naar een andere locatie vanwege een bestemmingswijziging van het Veemarktterrein, de huidige locatie van deze markt. Naar verwachting zal de Automarkt in 3 april 2012 starten in Beverwijk. Totdat het zover is blijft het Utrechtse Veemarktterrein in gebruik.

De parkeerterreinen in Beverwijk zijn dankzij het bestemmingsplan, de omvang van circa tien hectare en de ontsluiting op 500 meter afstand van de A9 een geschikte nieuwe locatie. VWE is al sinds 1993 betrokken bij de organisatie van de markt en heeft meer dan dertig locaties onderzocht voordat Beverwijk als meest realistische alternatief overbleef.

“De marktdag blijft de vertrouwde dinsdag en aan de opzet van de markt wordt evenmin iets gewijzigd. Alleen de plaats van handeling verandert”, aldus Wouter Raaphorst bij Automotive Trade Support. Hij is de projectmanager van het bedrijf dat in Beverwijk de marktorganisatie zal verzorgen.

De Automarkt Utrecht wordt al sinds 1930 georganiseerd en is een wekelijkse markt waar elke dinsdag ongeveer 500 standplaatshouders zich melden met een maximaal aanbod van 1.600 auto’s. Er worden elke dinsdag gemiddeld meer dan 1000 auto’s verkocht.
Automotive Trade Support is onderdeel van VWE Groep in Heerhugowaard.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *