Automotive Correct is weer Bosch Car Service

Anderhalf jaar nadat de vorige eigenaar Jaap Hoogeveen zijn bedrijf had gesloten heeft Sharif Girgis, tevens mede-eigenaar van Carwash Correct in Oosterwolde, Automotive Correct in Smilde nieuw leven ingeblazen.

Rijpma Automaterialen heeft de nieuwe eigenaar er daarbij van weten te overtuigen om net als Jaap Hoogeveen te kiezen voor het Bosch Car Service garageconcept. Ado Cemalovic, bedrijfsleider van Rijpma Automaterialen: “Wij zijn Full Fource Partner en bedienen ook alle andere formules, zoals Vakgarage en James, en Sharif heeft wel even getwijfeld, maar heeft toch besloten om Bosch Car Service te worden.”

Leasemarkt

Gevraagd naar zijn keuze voor Bosch Car Service zegt Sharif Girgis: “Ik vind Bosch Car Service toch de mooiste formule. Bosch is een vertrouwd merk, staat voor zekerheid. Ook nieuwe auto’s kunnen we onderhouden, met behoud van garantie. En de formule heeft aansluiting bij alle leasemaatschappijen, dus kunnen we ook alle leaseauto’s onderhouden. In mijn ogen heeft lease toch de toekomst. Steeds minder mensen zullen zelf een auto kopen.”

Universeel

Het vroegere Automotive Correct was Volvo- en Saab-specialist. Dat specialisme keert onder het bewind van Sharif Girgis niet terug in het bedrijf. “Het is een echt, 100 procent universeel garagebedrijf, waar we alle merken kunnen onderhouden. Op termijn gaan we ook de occasionverkoop uitbreiden. We hebben nu nog maar één occasion staan, maar dat worden er meer. En we zoeken gericht voor klanten die een zoekopdracht bij ons plaatsen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2390 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *