Autoniveau opent opleidingscentrum Eindhoven

Na Amsterdam en Assen is Eindhoven nu de plaats waar het derde opleidingscentrum op rij geopend is. Autoniveau draait in Eindhoven in samenwerking met de AD-grossiers APS, Staadegaard Automotive en Technische Centrale en met Bosch. Tijdens de opening waren driehonderd gasten aanwezig, verspreid over twee dagen.

Tijdens de opening kregen de bezoekers (voornamelijk autobedrijven) niet alleen de kans kennis te maken met de nieuwe faciliteiten bij TC in Eindhoven, die door Nijboer Blijstra Techniek is ingericht in lijn met de eerder geopende centra.

Beide avonden stond een inhoudelijk programma op de agenda. Zo hield Mercedes de universele toehoorders een spiegel voor door de rappe technische ontwikkelingen te koppelen aan het benodigd kennispeil. Om te vervolgen dat het merkbeleid gericht is op het binnenhouden van auto’s tot en met acht jaar.

Bosch sprak voor een zaal die voornamelijk uit Bosch Car Service-partners en Autocrew-leden bestond en ging daarbij in op de connected car. Er rijden al auto’s rond met een telematica-unit gekoppeld aan de OBDII-poort en begin volgend jaar gaat het project met verzekeraar Allianz in pilotfase van start. Bosch wil hiermee het universele antwoord zijn op de telematica-initiatieven van de automerken.

Begin september is met een grote opening het nieuwe opleidings- en trainingscentrum in Assen geopend in samenwerking met grossier Koskamp. Vanaf 1 november 2014 worden de eerste trainingen gestart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.