Autoprof Gorinchem trekt 11.513 bezoekers

Met een eindstand van 11.513 man is Autoprof Gorinchem 2018 wat minder druk bezocht dan de vorige editie. Een jaar geleden werden de stands en de gangpaden bewandeld door 12.592 mensen.

De krokettenwand bij branche-opleider Oomt draaide overuren. Voor wie een loopbaantest invulde (als medewerker of als leidinggevende) ging het luikje open.
De krokettenwand bij Oomt draaide overuren. Voor wie een loopbaantest invulde, ging als beloning het luikje open.
Organisator Vincent Bilanovc zegt, gezien de voor het eerst aan het evenement toegevoegde kennissessies, een wat hogere toeloop te hebben verwacht. “In die zin ben ik ietwat teleurgesteld. Maar we hadden de presentaties voor het eerst, daar moet mogelijk nog wat gewenning in komen. En bij de exposanten bespeur ik mega-tevredenheid, met directe verkoop en voldoende leads om op te volgen.” De managementmiddag met Paul de Vries (eBay, Marktplaats en Nieuweautokopen.nl) voorafgaand aan de beurs trok gistermiddag circa honderd belangstellenden. De eerstvolgende Autoprof-beurs is die in Hardenberg (16 t/m 18 oktober).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †