Autopunt van Herpen pakt Bovag-titel

De winnaar van de Bovag-verkiezing Autobedrijf van het Jaar is dinsdagavond bekend gemaakt op het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Autopunt Van Herpen is als winnaar uit de bus gekomen in de finalestrijd met Autobedrijf Booltink uit Leuth en Autoservice Stepelo uit Haaksbergen.

Het bedrijf uit Berlicum mag zich een jaar lang Autobedrijf van het Jaar noemen.
De drie finalisten zijn eind augustus geselecteerd door de vakjury uit tien genomineerden. Uiteindelijk heeft Autopunt Van Herpen de beste waardering gekregen van de vakjury, de mysteryshopper en van het congrespubliek.

Niels van Herpen, directeur van Autopunt van Herpen: “Waanzinnig. Het is sowieso al een kroon op ons werk om genomineerd te worden, maar dat we de verkiezing zouden winnen is helemaal een verassing. Klanten, medewerkers, collega’s, iedereen bedankt. Dit gaan we vieren.”

Bosch Car Service Kleverlaan uit Limmen wist vorig jaar de trofee te pakken.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *