Autoschade Herstel Forepark wint verkiezing

Tijdens de franchisebijeenkomst van AH Autoschade Herstel heeft Forepark de verkiezing AH Auto van het Jaar gewonnen met de Alfa Romeo Mito. De aanleiding voor de verkiezing is de omschakeling van de vestigingen naar het nieuwe AH-logo.

Algemeen Directeur Guus van Dreven: “De nieuwe huisstijl staat voor groen ondernemen. De ronde vorm van het icoon benadrukt de relatie met totale mobiliteit. De korte en krachtige naam staat voor snelheid en efficiëntie en maakt duidelijk waar we voor staan.” De vestigingen zijn inmiddels bezig de uitstraling op de panden aan te passen en ook de service- en leenauto s krijgen allemaal een nieuw uiterlijk.

AH Autoschade Herstel is een samenwerking tussen Autoschade Herstel Groep Nederland en The Alwaysbemobile Company. De formule telt in Nederland inmiddels vijftig aangesloten Focwa Eurogarantbedrijven.

AH heeft onlangs laten weten het zogenaamde Parijs-effect aan te pakken. Di is het laten zitten van een klein parkeerdeukje of krasje.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.