Autotechnica in startblokken

Op zondag 25 maart om 09.00 uur start de Benelux vakbeurs Autotechnica 2012 in de Brussels Expo. Ruim 350 exposanten verwelkomen er tot en met woensdag 28 maart de automotiveprofessionals uit België, Nederland en Luxemburg.

Deze editie telt dertig procent meer standruimte ten opzichte van 2010 en de totale beursoppervlakte bedraagt 32.000 vierkante meter. Er zijn zo’n tachtig nieuwe standhouders. Tijdens de vorige editie bezochten 31.500 bezoekers de beurs.

Vier dagen lang krijgt de bezoeker er een totaalbeeld van de sector: garageuitrusting, gereedschappen, onderdelen en accessoires. Diverse grossiersgroepen zullen er eveneens aanwezig zijn. Tegelijkertijd vindt ook de vakbeurs Service Station & Car Wash plaats, waar ondernemers uit de sectoren brandstofstations, shops en carwash de nieuwste ontwikkelingen uit hun branche kunnen bekijken.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.