Autotechnica voortvarend van start

Vakbeurs Autotechnica in de Expo te Brussel is voortvarend van start gegaan. Ondanks de perfecte weersomsrtandigheden werden er op de eerste dag 2,6 procent meer bezoekers geteld dan op de eerste dag van de editie 2013.

Op de stand van Federauto kan men een zogenaamde speeddate aangaan. Bezoekers kunnen er met hun vragen over homologatie, BTW, fiscale en juridische vragen, vragen over Car-Pass of keuring. Verder is er op de stand ook extra aandacht voor job action: de speciale inspanning die Federauto doet om de vele  open vacatures in de sector mee te helpen invullen.

Er was op de eerste dag ook extra activiteit bij de stanbd van Car-Pass. Het Car-Pass systeem is uniek in Europa. Nu de Europese Unie de problematiek van de tellerfraude eindelijk op de agenda heeft gezet, is er een groeiende belangstelling voor de Belgische aanpak.

Op dinsdag zullen ook scholen de beurs bezoeken. Bijna 2000 leerlingen vanuit heel België hebben zich op voorhand al ingeschreven om mee te doen aan de Educam-Tachnitour: een educatieve wedstrijd langsheen 11 geselecteerde exposanten, waarbij mooie prijzen voor de betrokken leerlingen en scholen kunnen gewonnen worden.

AutoTechnica 2014 is nog tot komende woensdag 2 APRIL 2014 geopend van 13 tot 21 uur.

Autotechnica Brussel

[responsive-video identifier=”7noCa5m8Gu8″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.