Autotelex breidt diensten uit

Autotelex breidt in verschillende segmenten zijn diensten uit. Zo is het mogelijk om voertuigen die in Autotelex zijn aangeboden ook door te plaatsen naar Inruil Manager. Dit is een online handelsplatform waarop dealerbedrijven en universele bedrijven hun auto’s kunnen aanbieden voor het ontvangen van gegarandeerde biedingen. Daarmee wordt de kans op een hoger bod vergroot.

Om klanten nog beter van dienst te zijn hebben Autotelex en Autoveiling.nl het mogelijk gemaakt bij het taxeren van een auto ook de Veilingwaarde van Autoveiling.nl op te vragen. “Het is een uitbreiding van onze samenwerking”, zegt Wierd Meijering algemeen directeur AVN Group. “Ons platform maakt al jarenlang gebruik van de waarden en data van Autotelex, dus een uitbreiding van onze samenwerking ligt dan ook voor de hand. Ook klanten met een ‘eigen platform’ kunnen gebruik maken van deze koppeling. Remarketing in optima forma.”

Ook is er een taxatieknop beschikbaar voor CarsOnTheWeb bij AutotelexPRO. Dankzij deze koppeling hoeven gegevens niet dubbel te worden ingevoerd en wordt direct een bod ontvangen van CarsOnTheWeb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.