Autoveiling Nederland start in IT

Autoveiling Nederland bestaat tien jaar en breidt haar activiteiten uit met Thecarauction.eu en Autoit.nl. De nieuwe initiatieven richten zich respectievelijk op de Europese autoverkoop en IT-diensten.

Het nieuwe informatietechnologiebedrijf richt zich op software ontwikkeling, mobiele applicaties (apps), het realiseren van (data)koppelingen, maatwerk en het leveren van data binnen de automotive branche.

Thecarauction.eu is speciaal ontwikkeld voor de buitenlandse klanten om deze nog beter van dienst te zijn. Op deze website worden wekelijks, in diverse veilingen, honderden auto’s verkocht in heel Europa. Iedere veilingvorm heeft specifieke kenmerken, welke ontwikkeld zijn op de wensen van de klanten van het veilinghuis. Na de toezegging regelt het team de volledige afhandeling voor de koper en de verkoper.

De AVN Group heeft naast Autoveiling.nl ook Autoinspectie.nl onder haar hoede.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.