Autoveiling Nederland veilt De Gouden Koets

Afgelopen maandag is bekend geworden dat onze Koningin Beatrix na 33 jaar haar functie neerlegt. Koningin Beatrix zal op 30 april officieel afstand doen van haar troon en haar taken overdragen aan haar zoon, Prins Willem-Alexander. Autoveiling Nederland heeft na de bekendmaking van de troonswisseling afgelopen week te horen gekregen dat zij De Gouden Koets mogen veilen.

Het is niet alleen tijd voor een nieuwe generatie maar ook voor een nieuwe koets. “Wij vinden het natuurlijk fantastisch om als Erkend Register Veilinghuis De Gouden Koets te mogen veilen, uiteraard begrijpen wij als autoliefhebbers dat de acht PK niet voldoende is voor Koning Willem-Alexander om zich straks te laten vervoeren”, zegt Wierd Meijering, algemeen directeur van de AVN Groep, lachend.

Autoveiling Nederland zal op dinsdag 5 februari de De Gouden Koets veilen in de ‘Live Hamerveiling’.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *