Autoverhuurder van het Jaar

Het Limburgse AutoRent Princen uit Weert is tijdens de jaarvergadering van Bovag Verhuurbedrijven tot Autoverhuurder van het Jaar 2010 gekozen. Het is de tweede keer dat de verkiezing is georganiseerd.

De finalestrijd is dit jaar door Postkoets Autoverhuur uit Helmond, Rent a Rolla uit Sittard en AutoRent Princen uitgevochten. Volgens Robert van Almkerk, manager Bovag Verhuurbedrijven, waren de verschillen tussen de finalisten klein. "Uiteindelijk koos de zaal toch voor AutoRent Princen. Waarom? Gewoon omdat ze al heel lang heel goed bezig zijn. Dat wordt gewaardeerd, door hun klanten maar ook door collega-verhuurbedrijven."

Directeur van AutoRent Princen is de trotse Henk Princen. "De felicitaties, bloemen en vlaaien stromen binnen bij ons in Weert. We doen al jaren met het hele team ons uiterste best een verhuurder te zijn met net even meer service, een goed wagenpark en tevreden klanten. Het behalen van deze titel is daar het bewijs van. Ik ben bijzonder trots op m’n team", aldus Henk.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *