Awards voor Thule

De Thule Wingbar Edge dakdragers en Easy Fit sneeuwkettingen hebben de IF Product Design Award gewonnen. De producten werden door de jury beoordeeld op design, afwerking, materiaalkeuze, innovatieniveau, functionaliteit, ergonomie en veiligheid. Thule won de awards in de categorie Transport Design.

Thule Wingbar Edge heeft een extra laag design om dichter op het autodak gemonteerd te worden en dankzij het gebruik van luchtvaarttechnologie is de dakdrager nagenoeg geluidloos. De introductie staat in maart 2013 gepland.

De innovatie in de Thule Easy Fit is het centrale balkje, gemaakt van aluminium. Dit onderdeel heeft een geïntegreerde pedaal, dat het spannen en verwijderen van de ketting om de band makkelijker maakt. Het automatische spanningssysteem spant de ketting verder aan zodra de auto rijdt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.