Bachaus Automotive groeit met Havam

Bachaus Automotive breidt uit in Landgraaf. De grossier krijgt hierbij de nodige ondersteuning van Havam. Het nieuwe pand van Bachaus wordt geopend op 27 augustus en zal meer voorraad huisvesten. Tevens komt er een aparte afdeling met 75 vierkante meter aan gereedschappen en wordt het nieuwe gebouw voorzien van een trainingscentrum voor garagisten en monteurs.

Ook lanceert Bachaus een zogenaamd bandenhotel voor zomer- en winterbanden. De logistiek van het bandenhotel komt voor rekening van het bedrijf. De activiteiten worden aangevuld met een webshop en een vier keer per dag-levering aan haar klanten.
Ook Bosch Bis zal vanaf 1 september een grote rol gaan spelen in de toekomst van Bachaus. De grossier kiest voor het Bosch BIS-partnerschap vanwege de breedheid van het programma in technische lijnen, de technische toegevoegde waarde voor elektronische componenten en de diesel techniek. Eerder kozen CAS en GEA al voor een Bosch BIS-partnership via Havam.

Bachaus is al ruim twintig jaar klant van Havam. “Havam biedt de kennis en mankracht voor een slagvaardig optreden en ondersteunt mij in kennis, kwaliteit en service richting de garagist”, aldus Bachaus-directeur Bart de Vries.

Bachaus heeft dertien medewerkers en is leverancier van auto-onderdelen, gereedschappen, banden, kentekenplaten, diagnose-apparatuur, equipment, verf en audio. De grossier heeft naast de vestiging in Landgraaf ook nog een pand in Brunssum.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.