Bandenwisselaar Newcom krijgt WDK-certificering

De van Italiaanse makelij afkomstige bandenwisselaar Newcom N110, in Nederland geleverd door CBX Nederland in Tricht, heeft de Duitse WDK-certificering behaald. WDK bestaat uit meer dan tachtig rubberproducenten, -verwerkingsbedrijven en bandenfabrikanten.

“Het WDK heeft een gestandaardiseerde test ontworpen voor bandenwisselaars, die gesteund wordt door alle toonaangevende bandenfabrikanten en Duitse autofabrikanten. Deze test slaat vooral op de montage en demontage van runflatbanden. Een WDK goedgekeurde machine staat dus voor een machine die de moeilijkste banden heel houdt, zonder de velg te beschadigen”, aldus Guido Golüke van CBX Nederland.

CBX levert, installeert en demonstreert de bandenwisselaar. Ook voor onderhoud en onderdelen is zij de leverancier. Standaard wordt de Newcom N110 geleverd met een aantal accessoires, die het WDK aanbeveelt.

Het Trichtse bedrijf introduceerde dit jaar tijdens de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem nog de nieuwe uitlijner van Vamag, type New Dimension. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *