Bandenwisselsoftware van Digicreations

Internetbedrijf Digicreations heeft het softwarepakket Bandenwissel ontwikkeld voor bedrijven die te maken hebben met zomer- en winterwissels. Oorspronkelijk is het programma gemaakt voor bandenspecialist Jos Dekkers Autobanden in Sprang-Capelle.

Volgens het bedrijf is de software een administratieve oplossing voor bedrijven die te maken hebben met de wissel en opslag van zomer- en winterbanden. Het pakket biedt bedrijven binnen de banden- en automotive branche een helder inzicht in hun klanten, voertuigen en wisselbeheer.

“De winterbandenchaos van de vorige winters zit nog vers in ons geheugen. Hierbij bleek behoefte te zijn aan een ICT-oplossing die ervoor zorgt dat wisselgegevens snel en effectief verwerkt kunnen worden. Veelal zijn de huidige manieren van administratie ontoereikend en wordt er in enkele gevallen nog steeds gebruik gemaakt van papieren administratie”, zegt Alex van Brunschot, mede-ontwikkelaar en eigenaar van Digicreations.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *