Bart Ebben genomineerd voor MVO Award

Citroën en Peugeot specialist Bart Ebben in Malden heeft een nominatie te pakken voor de MVO Award 2011. Samen met twee andere ondernemers is hij kanshebber op deze titel. De verkiezing wordt georganiseerd in de regio Nijmegen, Beuningen, Heumen en Wijchen.

De deelnemers worden beoordeeld op maatschappelijk verantwoord ondernemen bij inkoop, personeel, processen, producten en omgeving. De volgende stap in het awardproces is een jurybezoek aan de finalisten. Op maandag 11 april wordt bekend gemaakt wie de winnaar is.
In 2008 eindigde het milieuvriendelijke Bart Ebben nog als tweede in de titelstrijd.

De organisator van de verkiezing is Stichting De Maatschappelijke Meerwaarde. Zij koppelt kennis, vaardigheden en middelen van bedrijven aan vragen van maatschappelijke organisaties maar wil ook graag op andere manieren bedrijven inspireren om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.