Bedangkt voor universele autobedrijven

NGK Spark Plug Europe gaat universele autobedrijven in Nederland en België belonen voor de aanschaf van haar producten. Hiervoor is het loyaliteitsprogramma Bedangkt van start gegaan, waarmee punten gespaard kunnen worden. De dienst is gebaseerd op eenzelfde project in Duitsland.

Ieder aangeschaft NGK- of NTK-product levert punten op waarmee het autobedrijf aantrekkelijke geschenken bij elkaar kan sparen. Ron Eekels, sales- en marketingmanager van NGK voor de Benelux. “Het universele autobedrijf kan de NGK-producten bestellen via zijn huidige leverancier.”

Bedrijven die willen deelnemen kunnen zich op Bedangkt.nl aanmelden. Na registratie ontvangt het universele autobedrijf van NGK een box voor inzameling van lege verpakkingen. De gratis afhaalservice haalt volle boxen op en vervangt deze door nieuwe lege boxen. Verzamelde verpakkingen worden door NGK gecontroleerd en bijgeschreven als punten. Op de Bedangkt-site kan de universeel het puntensaldo opvragen, geschenken zoals een Iphone, Ipad en LED-televisie bekijken en bestellen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.