Behalve Google, ook Aquila op IBIS

De IBIS-organisatie heeft het definitieve programma rond voor het internationale schadecongres. Behalve Google, staat ook Tony Aquila, oprichter en ceo van Solera Holdings, op het congresprogramma als één van de belangrijkste sprekers.

‘Changing future landscapes’ is dit keer het thema van IBIS en volgens de organisatie past Tony Aquila daar prima in als spreker. Solera Holdings (in ons land onder meer eigenaar van ABZ) is vorig jaar voor 6,5 miljard dollar verkocht aan Vista Equity Partners.

Ook Richard Offerman en Tanja Hufschmidt (automotive bij Google) staan aangekondigd als sprekers en zullen onder meer aandacht besteden aan de disruptieve invloed van Google op de autobranche. In hun betoog gaan ze zeker ook dieper in op de toekomstige rol van het Amerikaanse concern op de auto- en verzekeringsbranche.

IBIS wordt dit jaar gehouden van 23 tot en met 25 mei in Barcelona. Het internationale schadeherstelcongres trekt jaarlijks enkele honderden deelnemers uit de schadewereld.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.