Beheerdersapp voor Autosociaal

Autosociaal brengt met haar beheerdersapplicatie een nieuwe app op de markt. Met deze app kunnen de aangesloten autobedrijven makkelijker en sneller in contact komen met hun klanten. Sinds 1 augustus kan elk aangesloten autobedrijf en garage de beheerdersapp gratis downloaden in de Google Play- of Apple Store.

Autosociaal is een automotive app voor autobedrijven en garages en maakt het mogelijk om 24 uur per dag in contact te zijn met de klant en andersom. De bedrijven blijven in contact via het Autosociaal Dashboard, maar kunnen dit vanaf heden ook doen met de beheerdersapp. Met deze geheel nieuwe app is het voor bedrijven mogelijk om het dashboard te besturen via hun smartphone of tablet, waar dit voorheen alleen uitvoerbaar was via een computer.

Mobiel gebruik

Klanten van het autobedrijf kunnen na registratie via hun kenteken bijvoorbeeld afspraken inplannen bij hun garage, chatten met monteurs/receptie en ze krijgen een melding wanneer het weer tijd is voor bijvoorbeeld een apk. Maar omdat auto- en garagebedrijven altijd achter de computer moesten zitten, werd er niet altijd direct gereageerd. Daarom werd de vraag naar een applicatie als deze steeds groter.

Directeur Roy Roelofs (foto) zegt hierover: “Wij willen graag voorop lopen in onze branche en met deze innovatieve app zijn we hier weer iets dichterbij. Door de beheerdersapp wordt het voor de autobedrijven nóg makkelijker om in contact te komen met gebruikers en kunnen ze de Autosociaal app optimaal gebruiken. De eerste resultaten zijn verbluffend!”

Aftersales Magazine sprak in mei met ondernemers over hun ervaringen met Autosociaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.