Door de data van de online hulpmiddelen Autosociaal en Autoflex 10 dagelijks te synchroniseren is de data altijd actueel en hoeven autobedrijven niet langer meer op twee plekken dezelfde data in te voeren. Ook gebeurt het niet langer dat data in het ene systeem juist is en in het andere onjuist.

“Wij werken met mensen die weten hoe het binnen het autobedrijf werkt. We begrijpen wat ze nodig hebben. Onze software wil dat mogelijk maken waar de klant om vraagt. Deze uitbreiding versterkt Autoflex 10 enorm en maakt het voor autobedrijven nog gemakkelijker om hun klantbenaderingsprocessen efficiënt in te richten”, aldus Pettrie de Bondt, directeur van Autoflex.

Naadloos

“Wij werken al een lange tijd samen met Autoflex. Zij focussen zich op het interne proces binnen het autobedrijf, wij op het (online) klantbenaderingsproces. Door deze uitbreiding kunnen we ieder interne proces naadloos opvolgen. Onze online oplossingen staan dus naadloos in verbinding met Autoflex 10. De kansen die er ontstaan door het continu uitwisselen van data zijn eindeloos”, aldus Roy Roelofs, directeur bij Autosociaal.

Autosociaal ondersteunt op dit moment bijna duizend autobedrijven in de Benelux bij het vormgeven van hun (online) customer journey. Autoflex geeft altijd en overal inzicht in de klantcommunicatie, reparatiehistorie, in- en verkoop en de werkplaatsplanning.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties