Ben Hoge algemeen directeur Goodyear Dunlop Benelux

Ben Hoge is met onmiddellijke ingang benoemd tot algemeen directeur Goodyear Dunlop Tires Benelux. Hij volgt Mark Thys op die per 1 oktober 2014 is aangesteld als algemeen directeur Goodyear Dunlop in Frankrijk.

Ben Hoge is sinds januari 2010 in dienst van Goodyear Dunlop Benelux. Daarvoor bekleedde hij in Engeland en Frankrijk managementfuncties bij Foster’s Group (2002-2010), SaraLee/DouweEgberts (1998-2001) en Akzo Nobel.

“Vanuit zijn vorige functie als Benelux Finance Director (sinds juli 2011) is Ben Hoge de ideale opvolger voor Mark aangezien Ben veel ervaring heeft opgebouwd op de Benelux-markt en ook ons distributienetwerk uitstekend kent,” zegt Paul Joosten, Vice President Goodyear Dunlop Tires Western Europe. “Daarnaast heeft hij een rijke ervaring binnen Goodyear Dunlop. Hij zal de dynamische aanpak van Mark naadloos overnemen, waarbij een gezonde klantenrelatie en voeling met de markt centraal zullen staan.”

Ben Hoge: “Ik kijk er erg naar uit in deze job het distributienetwerk optimaal van dienst te zijn. Ik zal mijn ervaring en vaardigheden inzetten om ervoor te zorgen dat onze partners een winstgevende, duurzame en daarnaast plezierige business hebben.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *