Benoit Rivallant president Apollo Europa

Apollo Tyres heeft Benoit Rivallant benoemd tot president van zijn Europese activiteiten. Hij volgt Mathias Heimann op, die een meer adviserende rol gaat vervullen.

benoit-rivallant“Het is onze bedrijfsfilosofie om eigen talent te herkennen, te ontwikkelen en te promoten. Benoit heeft een rijke, veelzijdige ervaring en is de juiste persoon om Apollo’s groei in Europa verder te leiden”, zegt Neeraj Kanwar, algemeen directeur van Apollo.

Groei

Benoit Rivallant is 53 jaar en heeft meer dan dertig jaar ervaring in de bandenindustrie in Europa, Azië en Oceanië. Sinds 2014 maakte hij zich sterk voor de introductie van Apollo Tyres op de markt voor bedrijfswagenbanden. Over zijn benoeming zegt Benoit Rivallant: “Ik kijk ernaar uit leiding te geven aan een ervaren team van professionals en de aanwezigheid van onze merken Apollo en Vredestein in de Europese markt te vergroten. We houden de uitbreiding van onze fabriek in Hongarije nauwlettend in de gaten. Deze uitbreiding zal onze groei binnen het continent en daarbuiten verder stimuleren.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters