Bentley ervaring in hotelkamer

Bentley Amsterdam gaat vandaag (4 december) van start. In het Conservatorium Hotel in Amsterdam krijgen potentiële klanten een bijzondere, digitale Bentley Experience. In een luxe lounge worden zij door middel van hightech presentatiemethoden ondergedompeld in de wereld van het merk. 

Bentley Amsterdam is een idee van Bentley Leusden, de officiële importeur voor Nederland van het merk. Het concept is baanbrekend: in de 78 m2 grote lounge van Bentley Amsterdam staan namelijk geen auto’s opgesteld. Dat neemt niet weg dat potentiële klanten het merk er in alle rust virtueel kunnen beleven. Dat begint in de hospitalityruimte, die is ingericht in de herkenbare Bentley-stijl. Vervolgens is er de presentatieruimte. Op een levensgroot (3,5 m) scherm komt het merk met behulp van hightech laserprojectie tot leven. Bezoekers beleven zo de rijke historie van het merk en kunnen kennismaken met actuele modellen, waaronder de nieuwe Bentayga.

Service

De Bentley Experience in Amsterdam gaat verder dan de prestentatie van het merk. Klanten kunnen hier bijvoorbeeld ook een proefrit boeken. Tevens fungeert Bentley Amsterdam als afleveradres voor een Bentley. Klanten kunnen bij Bentley Amsterdam op afspraak ook gebruikmaken van de Pick up & Delivery service. Wanneer hun Bentley toe is aan een servicebeurt, kunnen ze hem bij Bentley Amsterdam brengen. Na uitvoering van het onderhoud bij Bentley Leusden staat de auto op het afgesproken tijdstip weer klaar op hetzelfde adres. Tevens biedt Bentley Amsterdam de complete range Bentley Branded Goods, de exclusieve lifestyle-collectie van het merk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.