Bergam in zee met Amtech

Op de laatste avond van Autovak heeft Amtech Automotive een overeenkomst gesloten met grossier Bergam voor de levering van tien nieuwe generatie Texa airco combimachines (780R). De eerste klant van Bergam is Autoservice Lijnden.

De laatste avond op de vakbeurs is voor Amtech directeur Frans Brouwer een geslaagde: "De donderdagavond is een onverwacht verrassende wat betreft de verkoop. We hebben met Bergam de intentie om dit jaar naar dertig Texa aicomachines te gaan." Berry Jansen, directeur bij Bergam onderstreept dit aantal. "Dat moet zeker gaan lukken, samen met onze partners. Er is veel interesse."

Amtech uit Almere importeert in ons land exclusief de Texa aircolijn, bestaande uit vier type machines. Bergam heeft elf filialen in West-Nederland.

 

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.