Berner: 141.000 euro voor kinderkankerfondsen

Gereedschappenspecialist Berner heeft zich de afgelopen anderhalf jaar ingezet voor stichting Childcancer Just Beat It. De stichting is een initiatief van Berner. Door ondermeer het organiseren van een benefietavond, popfestival, fietstocht en het beklimmen van de Mont Blanc is in totaal 141.000 euro opgehaald.

Manfred Rouschop, voorzitter van de stichting: “Het Just Beat It-project liep de afgelopen achttien maanden als een rode draad door de Berner-organisatie. Alle activiteiten zijn natuurlijk niet voor niets in het leven geroepen. Uiteindelijk hebben we ons doel bereikt en samen hebben we een mooi bedrag opgehaald voor de kinderkankerfondsen in de Benelux.”

Zaterdag 10 september zijn de cheques uitgereikt tijdens de wielerwedstrijd Berner Eurode Omloop in Kerkrade. Het geld is verdeeld onder de drie fondsen Kika Nederland, VZW Kinderkankerfonds in België en stichting Kriibskrank Kanner Luxemburg.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.