Bertho Eckhardt nieuwe voorzitter Bovag (update)

Bertho Eckhardt is in september bij de ledenraad voorgedragen om op 1 januari 2013 de nieuwe bondsvoorzitter van Bovag te worden. Het hoofdbestuur deed dat unaniem, omdat zij in hem een goede opvolger zien voor de huidige bondsvoorzitter Geert Vermeer. Dat meldt Dealerplaza.nl.

“Eckhard heeft in twee termijnen als voorzitter van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven laten zien dat hij de branche en de vereniging goed kent en begrijpt. Verder heeft Eckhardt al veel ervaring in het Hoofdbestuur als vice-bondsvoorzitter van Bovag. Hij heeft zich in dat verband ook laten zien als een betrokken bestuurder en een verbinder met veel aandacht voor de toekomststrategie van de gehele vereniging, op alle gebieden”, verklaart het hoofdbestuur.

De ledenraad stemt op 3 december over de benoeming van een nieuwe bondsvoorzitter.

UPDATE

Bertho Eckhardt is gisteren unaniem verkozen tot bondsvoorzitter. Eckhardt was voor de functie voorgedragen door het hoofdbestuur. Per 1 januari 2013 volgt hij Geert Vermeer op.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *