Bloomit investeert in Welectric

Investeringsmaatschappij Bloomit Ventures, die ambitieuze startups en scale-ups ondersteunt die actief zijn met lichte elektrische voertuigen, investeert in Welectric, dat een breed publiek wil laten kennismaken met een breed aanbod aan elektrische mobiliteit.

Welectric is gestart tijdens de coronapandemie in 2020 in een hotellobby in Amsterdam-Noord door Rogier Eg, Wouter Klaase en Ivo Brandsma. Inmiddels telt Welectric vier vestigingen, met behalve in Amsterdam vestigingen in Weesp, Bussum en Rotterdam. De keten wordt de komende tijd verder uitgebreid.

LEV

Welectric verkoopt allerlei soorten licht elektrische voertuigen (LEV’s), waaronder e-bikes, e-scooters en e-cars zoals de Carver. Daarnaast biedt de webshop van Welectric tal van accessoires voor LEV’s. Welectric speelt in op de trend dat steeds meer binnensteden, waaronder die van Amsterdam, in de nabije toekomst tot verboden terrein zullen worden verklaard voor voertuigen met een verbrandingsmotor.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.