BMW Smudde overgenomen door Broekhuis

Broekhuis Holding heeft het Twentse Smudde overgenomen, inclusief personeel. Het autobedrijf heeft vestigingen in Almelo, Enschede en Groenlo. Daarmee krijgt Broekhuis het dealerschap van BMW en Mini bij dat van onder meer Ford, Volvo, Opel, Chevrolet en Peugeot.

Het is de bedoeling dat deze overname eind mei afgerond is. De onderneming uit Harderwijk lijkt overnames sowieso in haar strategie te hebben, want vorig jaar nam Broekhuis nog Volvo Garage Helpman in Groningen en Roden over.
Broekhuis is een top tien bedrijf, heeft een omzet van ruim 400 miljoen euro, heeft 750 mensen in dienst en concentreert zich op het werkgebied Midden-, Oost-, en Noord- Nederland.

Overigens is Explora één van de werkplaatsinrichters voor Broekhuis. Zo is in november 2011 nog de vestiging langs de A28 in Zeist volledig ingericht. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.