Bochane Arnhem Hyundai Dealer 2011

Autobedrijf Bochane Arnhem heeft de Hyundai Excellent Dealer Award 2011 gewonnen. Ieder jaar beloont Hyundai-importeur Greenib Car de dealers die zeer goede verkoopresultaten behalen van auto’s, onderdelen en accessoires en daarbij ook goed scoren op het gebied van service, klantvriendelijkheid en duidelijke communicatie over de bereikbaarheid en openingstijden.

Thijs Bochane van Autobedrijf Bochane Arnhem ontving de prijs deze week uit handen van Hans Kwaad, algemeen directeur van Hyundai-importeur Greenib Car en verkoop directeur Peter Jorna. Als dank wordt binnenkort een reis aanvaard naar de Italiaanse hoofdstad Rome.

"Alleen door een goede band met de klant kun je misverstanden voorkomen en daarmee zorg je dat hij of zij tevreden de showroom verlaat. Het is dus de sleutel tot succes. De titel Hyundai Excellent Dealer is een teken van waardering voor ons team. Het betekent dat we ons werk op de juiste manier aanpakken", aldus Bochane.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.