Bosch-assortiment remblokken uitgebreid

Bosch breidt zijn aanbod remblokken uit met 27 nieuwe referenties voor Europese voertuigen en 28 nieuwe referenties voor Amerikaanse en Aziatische modellen. Bosch heeft hierdoor in België en Nederland een dekking van 98 procent van het totale wagenpark.

De fabrikant heeft ook de frictiematerialen aangepast aan de specifieke kenmerken van elk voertuig, zoals afmetingen, gewicht en snelheid. De samenstelling van dit materiaal garandeert een korte remweg en maximaal comfort. Een geluiddempende plaat vermindert de trillingen en de resonantie, die tijdens het remmen door de zuiger worden veroorzaakt.

De metalen ankerplaat ondersteunt de kracht van de remklauwzuiger en garandeert optimale remprestaties. De coating in poederlak zorgt voor een grote weerstand tegen corrosie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *