Bosch Car Service De Baaij Autobedrijf van het Jaar

Bosch Car Service De Baaij in Nijmegen heeft tijdens het Congres Onafhankelijke Autobedrijven van Bovag in Bussum de titel Autobedrijf van het Jaar in de wacht gesleept. Bosch Car Service had in Mark van Schijndel uit Geffen nog een formuledeelnemer in de top drie die verder bestond uit Auto Nol, Nijkerk, een Carxpert.

De genoemde top drie betreft de winnaars van de voorronde waarin tien autobedrijven deelnamen. Deze zijn geselecteerd op basis van duizenden stemmen van consumenten en hebben allemaal een mystery shopper en consultant over de vloer gehad. Een vakjury, onder leiding van Ferry Smith (directeur Public Affairs ANWB) heeft de rapportages beoordeeld en heeft de finalisten daarna persoonlijk bezocht.

De winnaar was voorheen bekend als Autobedrijf Van Gool, in 1989 opgericht door William van Gool in het pand aan de Aldenhof in Nijmegen. Na 21 mooie en succesvolle jaren heeft Thijs de Baaij in 2010 het stokje overgenomen. Anno 2016 werd het tijd voor een nieuwe stap. Per 1 augustus 2016 is Autobedrijf Van Gool met heel veel passie en trots verder gegaan onder Autobedrijf De Baaij. Twee maanden later weet het zich Autobedrijf van het Jaar te noemen, een ultiem marketinginstrument om de nieuwe naam breed kenbaar te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *