Bosch Car Service schenkt 21.504 euro aan KWF

Bosch Car Service schenkt 21.504 euro aan Stichting Alpe d’Huzes, die geld inzamelt voor KWF Kankerbestrijding. In totaal gaven 149 Bosch Car Service-bedrijven in maart, april en mei per onderhoudsbeurt een gratis zakje snoep weg. Per zakje is steeds één euro aan KWF gedoneerd.

Marieke Groeneveld, conceptmanager Robert Bosch: “We hoopten op een totaalbedrag van 20.000 euro en hebben dit doel ruimschoots overschreden. Een aantal Bosch Car Service-bedrijven heeft zelfs heel actief actie gevoerd. Ongeveer veertig procent van de 376 vestigingen in Nederland nam aan de actie deel.”

De snoepactie is een initiatief van Jeroen van Eunen, verkoopdirecteur voor onder andere Autodrop. Samen met zijn collega’s produceerde Van Eunen op verschillende zaterdagen in eigen tijd 145.000 zakjes snoep.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *