Bosch schenkt 4000 euro aan Da Da

Bosch in Nederland heeft onlangs een cheque van vierduizend euro overhandigd aan de stichting Da Da. De stichting zet zich in voor het verbeteren en kindvriendelijk maken van de zorg aan kinderen in ziekenhuizen en medische instellingen.

Het bedrag werd ingezameld via het loyaliteitsprogramma Extra. Autobedrijven kunnen via de aankoop van Bosch-producten bij hun grossier Extra-punten verzamelen. Deze punten kunnen worden omgeruild voor geschenken of leuke attenties. Ze kunnen ook aan het goede doel worden geschonken. Dankzij de Nederlandse autobedrijven kon de cheque worden overhandigd aan André van Duivenbode (foto rechts), voorzitter van de stichting.

Trots

Rene Heidt (foto links), salesmanager Robert Bosch Benelux, overhandigde namens Bosch de cheque aan Stichting DaDa. “Ik sta helemaal achter het gekozen project. Ik ben er trots op dat wij met ons loyaliteitsprogramma Extra de Stichting Da Da kunnen helpen bij het realiseren van dergelijke mooie doelen. Ook wil ik alle autobedrijven bedanken voor het tonen van hun goed hart. Zij hebben dit mooie bedrag samengebracht.” Extra werd in 2013 gelanceerd. Ondertussen hebben zo’n 2.500 Nederlandse autobedrijven zich voor het programma geregistreerd.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3830 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters