Bosch start wintercampagne voor autobedrijven

Onder het motto ‘Be safe with Bosch’ lanceert Bosch een campagne om autobedrijven aan te moedigen de automobilisten zich voor te bereiden voor het komende winterseizoen. Een dergelijke campagne is zinvol omdat uit verschillende onderzoeken blijkt dat steeds meer automobilisten hun onderhoud uitstellen en de auto niet winterklaar maken.

De campagne wil benadrukken dat door controle van een aantal cruciale onderdelen de auto ook effectief veiliger is voor de bestuurder en de andere weggebruikers. De campagne loopt van 1 oktober tot en met 30 november 2015 via een website met concrete veiligheidstips en gerichte promoacties op ruitenwissers, autoverlichting, accu’s, filters en remmen. Veiligheid staat voorop in deze campagne. Betrouwbare remmen, een optimale reiniging van de voorruit, starten zonder problemen, een goede zichtbaarheid en een schoon voertuiginterieur zijn uiterst belangrijk om bij barre weersomstandigheden veilig de weg op te gaan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat precies deze vijf productcategorieën in de campagne centraal staan.

Leden van het eXtra-programma kunnen tijdens deze promoties ook extra punten verdienen. Autobedrijven die zich inschrijven voor de ‘Be safe with Bosch’- campagne ontvangen een communicatiepakket om hun klanten te sensibiliseren. Het communicatiepakket omvat web-banners, een video, een poster en een folderhouder met folders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.