Bosch-topman Denner opvolger Fehrenbach

Waar we vorige week vrijdag al konden melden dat er een ‘stoelendans‘ op komst was in de top van Robert Bosch, lijkt deze nu vorm te krijgen. Het Duitse Automobilwoche maakt namelijk vandaag op haar site bekend dat de 55-jarige Volkmar Denner vanaf 1 juli de functie van Franz Fehrenbach overneemt als voorzitter van de raad van bestuur.

Denner werkt sinds 1986 bij Bosch en zit sinds 2006 in de raad van bestuur. De natuurkundige was tot voor kort verantwoordelijk voor de afdeling onderzoek en ontwikkeling en technologie- en productplanning. Verder verzorgt hij de aansturing van de divisies Automotive Electronics en Car Multimedia en is hij vanaf 1 juli partner in Robert Bosch Industrial Trust KG.

Franz Feherenbach zal de 76-jarige Hermann Scholl opvolgen als president-commissaris, die na vijftig jaar het bedrijf verlaat. Nieuw binnen de raad van bestuur is Dirk Hoheisel (53). Hij wordt verantwoordelijk voor de divisies Automotive Electronics en Car Multimedia.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *